Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Salonta

Casa De Vanzare Salonta. Casa de vanzare in salonta str.republicii nr.21 langa banca brd.pret 50000 euro negociabil, numar etaj: Apartamente construcție nouă case de locuit imobil comercial terenuri garaje. Casa se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detalii cu care a fost construita. Pret 95 000 euro, pentru mai multe informatii. De vanzare duplex in mosnita noua, cartier serena 3.

Cora proiect imobiliare va propune spre vanzare o casa situata in salonta, avand o orientare si pozitionare buna, la o distanta de doar 40 km de oradea. Anunturi imobiliare salonta de la particulari. Casa salonta 55m front stradal(pe drumul principal. Casa in salonta pe teren cu iesire la doua strazi. Case de vanzare bihor salonta in toate zonele.

Casa De Vanzare Salonta Cv0369
Casa De Vanzare Salonta Cv0369 Source from : https://imobiliarecora.ro/property/casa-de-vanzare-salonta-cv0369/
Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii din bălţi. Rezultat de cautare pentru case de vanzare salonta în românia. De vanzare casa individuala, situata in abramut, in apropiere de linia de cale ferata, cu suprafata utila de 30 mp, si o amprenta la sol de 39 mp. Stilul architectural modern, generozitatea spațiului util, finisajele premium, transformă această casă în. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar.

Găsește imobile de vânzare în salonta la cele mai bune prețuri.

Imobilul este amplasat pe un teren in suprafata de 1478 metri patrati, cu dublu front stradal de 30 de metri. Vila cu stil de vanzare! Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Casă de vânzare la schinoasa. Oferte case din salonta (judetul bihor).

Finisajele sale, de inalta calitate, aduc vila individuala de vanzare in zona valea lupului. Casa in salonta pe teren cu iesire la doua strazi. Casa situata in iasi , zona popas pacurari are o suprafata utila de 110 mp pe un teren de 200 mp compusa din 4 camere si dependinte. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. See more of casa si teren de vanzare on facebook.

Casa De Vanzare Salonta Bihor Cv10
Casa De Vanzare Salonta Bihor Cv10 Source from : https://stranici-imobiliare.ro/proprietate/casa-de-vanzare-salonta-bihor-cv10
Case de vanzare bihor salonta in toate zonele. Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi. Anunturi imobiliare promovate din bihor. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Casa situata in iasi , zona popas pacurari are o suprafata utila de 110 mp pe un teren de 200 mp compusa din 4 camere si dependinte.

Vezi aici 4 imobile de vânzare pentru salonta, cu prețuri de la 28.500 €.

Casa situata in iasi , zona popas pacurari are o suprafata utila de 110 mp pe un teren de 200 mp compusa din 4 camere si dependinte. Casa are o suprafata de 100 metri patrati si este construita din caramida cu voioaga. Dirigente espiritual da casa de agelú atendimento online www.facebook.com/casadeagelu. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. <p>casa de vanzare in zona 14 mai, cu o suprafata utila de 110 mp si suprafata teren 400 mp.avand 4 camere, 3 dormitoare,dressing room ,living mare ,baie cu cabina dus si cada mare ,bucatarie mare ,camara terasa acoperita.casa este renovata.

Casa are o suprafata de 100 metri patrati si este construita din caramida cu voioaga. Peste 484 de oferte vanzari case in cluj in toate zonele: » galati, sendreni, zona serbestii vechi. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Anunt vanzare casa 2 camere salonta.

Higkarpavcifim
Higkarpavcifim Source from : 18 hours ago
Casa in salonta pe teren cu iesire la doua strazi. Vila superba oferita spre vanzare a fost renovata in 2018 si este situata pe una dintre strazile cochete si linistite din apropiere de piata charles de gaulle dar (id: Găsește imobile de vânzare în salonta la cele mai bune prețuri. 15820 apartamente 6841 case / vile 3080 garsoniere 6393 terenuri 28137 oferte de vanzare 5946 oferte de inchiriat. Terenul aferent este de 4474 mp, curte individuala, libera in suprafata d.

Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi.

Găsește imobile de vânzare în salonta la cele mai bune prețuri. 0:50 magdici elena 576 796 просмотров. Imobiliare » case de vanzare. Case de vanzare bihor salonta in toate zonele. Anunturi imobiliare salonta de la particulari.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Salonta"