Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ciulama Pui Cu Ciuperci

Ciulama Pui Cu Ciuperci. Ciulamaua de pui cu ciuperci este un preparat clasic, rustic, care se serveste impreuna cu mamaliguta. Ciulama de pui cu ciuperci. Mod de preparare ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Punem apă cu sare în ceaun şi un praf de malai. Ciulama de pui cu ciuperci.

8 portii) ½ kg carne de pui (aripioare, ciocanele, pipote, inimi) 2 borcane cu ciuperci (de 400g) sau 500g ciuperci proaspete 1 ceapa 200 ml lapte 200 ml smantana 50 ml ulei 3 linguri faina 1 lingurita sare ¼ lingurita piper alb. Pui, ciuperci si smantana… ce poate fi mai delicios? Astăzi vă propun rețeta de ciulama de pui cu ciuperci și smântână, o rețetă gustoasă și savuroasă ce face parte din rețetele tradiționale românești. 1 pui sau 1 kg carne de pui, 1 morcov, 1 pastarnac, 1ceapa, 1 telina, 1 radacina de patrunjel, 1 cutie ciuperci sau 500 gr ciuperci proaspete, 200 ml smantana pentru gatit, 200 ml lapte dulce, 3 linguri faina, 100 gr unt, sare, piper. Ciuperci proaspete chempignon, 300 gr.

Ciulama De Pui Cu Ciuperci
Ciulama De Pui Cu Ciuperci Source from : https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/retete-mancare/ciulama-de-pui-cu-ciuperci.html
Poate fi preparată în orice zi a săptămânii pentru prânz sau cină. Ciupercile si smantana dau ciulamalei o savoare deosebita! Noi isi spunem tocanita de ciuperci. Ciulama de pui cu ciuperci. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea bucățele mici.

Pieptul de pui se spala bine si se taie bucatele mici.

În acelaşi registru am preparat si o tocanita de ciuperci. Ciulama de pui cu ciuperci. Ciulama de pui cu ciuperci. Adună spuma care se formează mai departe adaugă pulpele de pui și ciupercile călite, asezonează cu pătrunjel și mai lasă la foc mic încă două minute până când ingredientele se. Când clocoteşte şi face spumă punem mălai din plin.

Cea de pui cu ciuperci, la fel. După ce carnea e bine pătrunsă, bucățile de pui se scot din supă și opțional se îndepărtează pielița. Daca puiul este de tara si intreg, carnea este fiarta atunci cand strangi aripa intre doua. În acelaşi registru am preparat si o tocanita de ciuperci. Ciupercile si smantana dau ciulamalei o savoare deosebita!

Reteta Ciulama De Pui Cu Ciuperci Si Mamaliguta
Reteta Ciulama De Pui Cu Ciuperci Si Mamaliguta Source from : https://www.bucataras.ro/retete/ciulama-de-pui-cu-ciuperci-si-mamaliguta-19314.html
2 cepe de marime medie. Ciuperci proaspete chempignon, 300 gr. Ciupercile si smantana dau ciulamalei o savoare deosebita! Când clocoteşte şi face spumă punem mălai din plin. Scoatem carnea din vas și strecurăm supa.

După fierbere, mămăliguța se răstoarnă pe platou, se porționează și se așază lângă ciulamaua de pui cu ciuperci.

Piept de pui, 300 gr. Presara marar tocat si serveste ciulamaua cu mamaliguta. Lăsăm căteva bolboroseli şi amestecăm cu patimă până obţinem o mămăligă vârtoasă, galbenă gutuie. Astazi am hotarat sa gatesc „ciulama de pui cu ciuperci, o mancare gustoasa ce se prepara repede si foarte usor. Am adaugat ceapa taiata marunt marunt si am lasat doar sa se inmoaie putin, apoi am pus.

Ciulama de pui cu ciuperci. Ingredientele se combina perfect intre ele: Durează doar 30 de minute ,va invit sa o încercați reteta mea ! Pune puiul in ciulama, adauga si ciupercile calite si smantana. În acelaşi registru am preparat si o tocanita de ciuperci.

Ciulama De Curcan Cu Ciuperci Flaveur
Ciulama De Curcan Cu Ciuperci Flaveur Source from : https://www.flaveur.ro/ciulama-de-curcan-cu-ciuperci/
2 cepe de marime medie. Astazi am hotarat sa gatesc „ciulama de pui cu ciuperci, o mancare gustoasa ce se prepara repede si foarte usor. Așezăm carnea în ceaun, legumele și amestecăm bine. O poți consuma fără probleme la cină deoarece are doar 207 calorii. Ciulamaua de pui cu ciuperci este un preparat clasic, rustic, care se serveste impreuna cu mamaliguta.

Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea bucățele mici.

Durează doar 30 de minute ,va invit sa o încercați reteta mea ! Este o reteta tradiționala și nu va retine. Astăzi am pregătit o rețetă pentru iubitorii de mâncare tradițională: 400 g ciuperci 200 g piept de pui 350 g smantana o ceapa potrivita 2 linguri rase de faina 2 catei de usturoi marar (da un gust mirobolant mancarii. În acelaşi registru am preparat si o tocanita de ciuperci.

Posting Komentar untuk "Ciulama Pui Cu Ciuperci"